Τύπος Ελαστικού/ Όχημα

ΤΥΠΟΙ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Βρείτε τα κατάλληλα ελαστικά για το όχημά σας
Εξασφαλίστε άριστη πρόσφυση, σε όλες τις συνθήκες οδήγησης!

Ανάλογα με τη μάρκα του αυτοκινήτου σας, το μοντέλο και τον κινητήρα του, μπορεί να τροποποιούνται τα ελαστικά που θα επιλέξετε. Επιπροσθέτως, τα ελαστικά διαφέρουν ως προς το μοντέλο και το μέγεθός τους. Τα ελαστικά που θα επιλέξετε πρέπει να ταιριάζουν στο όχημά σας και τα χαρακτηριστικά του (συστάσεις κατασκευαστή), αλλά και να καλύπτουν πλήρως τις οδηγικές σας απαιτήσεις.

Είτε στραφείτε στην αναζήτηση ελαστικών ανά μοντέλο αυτοκινήτου, είτε φιλτράρετε τις επιλογές σας με βάση τις διαστάσεις των ελαστικών (που πρέπει να ταυτίζονται με εκείνες που είχαν τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης στο όχημά σας), αυτό που πρέπει, πάντα, να έχετε κατά νου είναι η οδηγική σας συμπεριφορά και οι κλιματολογικές συνθήκες που αντιμετωπίζετε.

Τα ελαστικά σας θα κληθούν να ανταποκριθούν σε μια ποικιλία κλιματολογικών συνθηκών (βροχή, χιονόνερο, χιόνι, πάγος κ.λπ.), που τροποποιούν το στυλ οδήγησής σας. Επιπροσθέτως, ανάλογα με το πού κινήστε, προσαρμόζονται και τα κριτήρια επιλογής των ελαστικών σας. Η διαφορετική χρήση απαιτεί ελαστικά με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, η οδήγηση στην πόλη χαρακτηρίζεται από πολλά και συχνά σταματήματα και ξεκινήματα και χρήζει ελαστικών μεγάλης διάρκειας ζωής. Για μεγάλα ταξίδια, χρειάζεστε ελαστικά που προσφέρουν άνεση στους κραδασμούς, ενώ η κίνηση σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους απαιτεί ελαστικά ικανά να διατηρούν την τροχιά του οχήματος σε υψηλές ταχύτητες.

Ελαστικά και ζάντες παντός τύπου

Επωφεληθείτε των προσιτών τιμών μας!