Ελαστικά-Ζάντες

ΕΛΑΣΤΙΚΑ & ΖΑΝΤΕΣ

Οδηγήστε ομαλά & αποδοτικά!

Μην αμελείτε τα ελαστικά του οχήματός σας και προβείτε, άμεσα, στην επισκευή των φθορών τους! Φθορές που μπορεί να έχουν επέλθει λόγων ζημιάς ή και λόγω γήρανσης. Συμβουλευτείτε το εξειδικευμένο προσωπικό μας και μάθετε τις ενδείξεις που σηματοδοτούν την ανάγκη αλλαγής των ελαστικών σας. Ελάτε να επιλέξουμε, μαζί, τα ελαστικά που χρειάζεται το όχημά σας και που είναι έτσι σχεδιασμένα, ώστε να ανταποκρίνονται στις απρόσμενες καιρικές συνθήκες!

Δραστηριοποιούμενοι στην εμπορία ελαστικών και ζαντών επί 30 συναπτά έτη και άνω, μπορούμε να σας παράσχουμε ελαστικά και ζάντες που διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους και ενδείκνυνται για το όχημά σας, ιδιωτικό ή επαγγελματικό. Διαθέτουμε επώνυμα ελαστικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχουμε πιστοποιηθεί με τον τίτλο “MICHELIN πιστοποιημένο κατάστημα 2017”. Μέλημά μας, πάντα, σε κάθε πώληση ή επισκευή ελαστικών που κάνουμε, η συμβολή μας στην οδική ασφάλεια, η οποία είναι -φυσικά- άμεσα συνυφασμένη με την κατάσταση των ελαστικών ενός οχήματος.

Ελαστικά & ζάντες παντός τύπου & διαστάσεων

Τα πλέον επώνυμα brands ελαστικών

Πιστοποιημένες ζάντες, αρίστης ποιότητας

Ελαστικά επιβατικών & επαγγελματικών οχημάτων

Ελαστικά για βαρέα οχήματα

Επισκευή & service ελαστικών

Άμεση & ασφαλή τοποθέτηση ελαστικών

Ευθυγραμμίσεις & ζυγοσταθμίσεις ΙΧ, μηχανών, φορτηγών, λεωφορείων

Ποιοτικές υπηρεσίες & προϊόντα σε προσιτές τιμές

Ελαστικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων οχημάτων, με κοινό χαρακτηριστικό τους την ανθεκτική κατασκευή και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου!

Η τεχνολογική υπεροχή των ελαστικών μας συμβάλλει στην ομαλή και αποδοτική οδήγησή σας, με ασφάλεια!

Ελαστικά και ζάντες παντός τύπου

Επωφεληθείτε των προσιτών τιμών μας!